Stichting Innerlijk Landschap
spiritualiteit, creativiteit en persoonlijke groei
VIP - Workshop Creativiteit

VIP workshop: “Creativiteit als weg naar Je – Zelf“

In de workshop: “Creativiteit als weg naar Je - Zelf “ krijg je door transpersoonlijke begeleiding “op maat”, en toepassing van creativiteit, inzicht in wie Jij bent, wie Jij wilt zijn en welke vaardigheden Jij kunt gebruiken om tot een bewuster en authentieker leven te komen.

Voor wie en waarom?

• Creatief geblokkeerd;
  • Telkens terug kerende levensthema’s waar je op vastloopt;
  • Voor trainers en coaches die meer vanuit authenticiteit hun specifieke kwaliteiten willen ontwikkelen;
  • Voor mensen die zich bewust willen ontwikkelen en hun zelfinzicht d.m.v. een creatieve weg wil vergroten.

Werkvormen en begeleiding

In een workshop van een dag wordt rond een thema gewerkt.

Het thema wordt op een creatieve wijze uitgevoerd (tekenen, schilderen, schrijven).

In het creatieve proces krijg je meer inzichten en leer je ook dat je op verschillende manieren kunt kijken, naar jezelf en de ander.

Met behulp van creativiteit en meditatie maak je een ontdekkingsreis waar je in contact komt met diepere lagen in jezelf.

In een veilig kader kun je deze lagen verkennen; evt. gevoelens kunnen losgelaten,  en verwerkt worden, waardoor inzicht verkregen wordt in je belemmeringen, je valkuilen maar ook je specifieke kwaliteiten die je als mens verder kunt ontwikkelen.

De workshop wordt begeleidt door 2 transpersoonlijk therapeuten met ervaring in het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingsprocessen met behulp van creatieve en meditatieve technieken.

De grootte van de groep is vastgesteld op minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Daarmee heeft iedereen ruimschoots gelegenheid en ruimte om een beroep te doen op de begeleiding.

Stichting Innerlijk Landschap

Herendreef 41, 4527 AG Aardenburg

De eerste workshop wordt gehouden op: Zaterdag 24 januari 2015

De data van de volgende workshops zijn:

Zaterdag 28 februari 2015

Zondag 22 maart 2015

Zondag 19 april 2015

Zondag 17 mei 2015

Tijd: van10.00–17.00uur

Kosten en inschrijving

Deelname aan de workshop kost 240,00 euro per persoon, alle materialen inbegrepen.

Voor meer informatie, of aanmelding kunt U per email of telefonisch contact opnemen met

innerlijklandschap@live.nl

Tel.06-13552705